Τοποθεσία

Επωφεληθείτε από την υπέροχη τοποθεσία, εξερευνήστε με ευκολία όλα τα ιστορικά αξιοθέατα της Κω και ξεκουραστείτε στο νεοδόμητο στούντιο ή διαμέρισμα σας.

Christa Apartments sign

Ένας εύκολος και οικολογικός τρόπος για να περιηγηθείτε στην πόλη είναι μέσω ποδηλάτου, χρησιμοποιώντας τους δημοφιλείς ποδηλατόδρομους του νησιού. Είτε με τα πόδια ή με ποδήλατο, το κέντρο της πόλης απέχει μόλις λίγα λεπτά από το διαμέρισμα σας και τα περισσότερα αξιοσημείωτα ιστορικά μνημεία, όπως ο Πλάτανος του Ιπποκράτη ή το Κάστρο των Ιπποτών, βρίσκονται σε απόσταση ενός μόνο χιλιομέτρου. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορείτε να απολαύσετε τη βόλτα σας στον πιο δημοφιλή παραλιακό δρόμο του νησιού που οδηγεί στο λιμάνι και να περιπλανηθείτε σε όλα τα κεντρικά τουριστικά σημεία της πόλης. 

Ακόμη, υπάρχουν αμέτρητα εστιατόρια κοντά σας για να απολαύσετε ένα λαχταριστό brunch, ένα ελαφρύ μεσημεριανό ή ένα ρομαντικό δείπνο. Κλασικές ελληνικές ταβέρνες με παραδοσιακή κουζίνα, προσεγμένα εστιατόρια πάνω στη θάλασσα, ιταλική, τουρκική ή κινέζικη κουζίνα, μπεργκεράδικα, αρτοποιεία και ζαχαροπλαστεία; όλα σε απόσταση αναπνοής από το δωμάτιο σας! Η κεντρική εμπορική αγορά του νησιού βρίσκεται επίσης σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια, επιτρέποντάς σας να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας εξερευνώντας παράλληλα τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης. Ο θερινός κινηματογράφος Ορφέας είναι ένας ευχάριστος τρόπος για να περάσετε το βράδυ σας και βρίσκεται μόλις 250μ. μακριά.

Η ιδανική τοποθεσία των διαμερισμάτων Christa θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε με ευκολία μια από τις πιο ζωντανές και ιστορικές πόλεις των Δωδεκανήσων, κάνοντας τις διακοπές σας πραγματικά απολαυστικές.

Τα διαμερίσματα Christa βρίσκονται:  

  • 200μ από τη μαρίνα της Κω

  • 300μ από την πλησιέστερη παραλία

  • 50μ από το πλησιέστερο μίνι μάρκετ

  • 400μ από το πλησιέστερο σούπερ μάρκετ

  • 1χλμ από το λιμάνι και την πόλη της Κω

  • 1χλμ από το ιστορικό κέντρο 

  • 25χλμ από το αεροδρόμιο της Κω