Λίγα λόγια για εμάς

Eυχάριστες και σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες για όλους τους ταξιδιώτες

Christa Apartments sign

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που λειτουργεί τρεις ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί της Κω από τη δεκαετία του 1970. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στην παροχή άνετων και σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων για όλους τους ταξιδιώτες. Σκοπός μας να παρέχουμε ποιοτικό ύπνο, αψεγάδιαστη καθαριότητα, σύγχρονες εγκαταστάσεις, χρήσιμες παροχές και φυσικά, εξατομικευμένες υπηρεσίες και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση. 

Για τα διαμερίσματα Christa πήραμε έμπνευση από αυτόν ακριβώς το σκοπό. Δημιουργήσαμε στούντιο και διαμερίσματα κατάλληλα για ζευγάρια, φίλους ή οικογένειες, σε μια κεντρική τοποθεσία, όπου όλοι οι επισκέπτες μπορούν να ξεκουραστούν, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν σύγχρονες παροχές και ανέσεις. Όραμα μας είναι να διευκολύνουμε τους επισκέπτες ώστε να απολαμβάνουν στο έπακρο τις διακοπές τους στις νεόδμητες εγκαταστάσεις μας και ταυτόχρονα, να εισάγουμε νέες τεχνολογίες.

Το πρώτο μας ξενοδοχείο ονομάζεται “Alexandra” και αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Κω, ενώ το “Alexandra Beach” είναι ένα θέρετρο που βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα μακριά από την παραλία Ψαλίδι.